Prestigious design award for Hackney Wick project

London Overground’s Hackney Wick station, which reopened after extensive redevelopment and expansion in May 2018, has won a prestigious design award from the Institute of Civil Engineers (ICE). 

The ambitious redesign, which transformed the North London Line station from a neglected site into a modern and attractive transport interchange, won the Community Benefit category ahead of nine other projects celebrating outstanding civil engineering achievement, innovation and ingenuity in London.

Designed by architects Landolt Brown, the station reflects the industrial heritage and waterways of the area while providing passengers with a light and airy ticket hall with new stairs and lifts to improve station access.

Read more News and Features in the July 2019 issue of The RM –on sale now!

Enjoy more of The Railway Magazine reading every month. Click here to subscribe.

Comments

comments